25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mario Gotze e sfătuit să rămână la Bayern: “Să renunţe este cel mai rău lucru pe care îl poate face”

Mario Gotze ar putea pleca de la Bayern Munchen în această vară, jucătorul care a adus Germaniei al patrulea titlu mondial, în 2014, fiind dorit de campioana Italiei, Juventus Torino.

Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani, care i-a costat 37 de milioane de euro pe bavarezi în 2013, a fost folosit rar de Pep Guardiola şi nu a reuşit să se impună ca titular la Bayern.

Din acest motiv, fostul jucător al Borussiei Dortmund este dispus să plece din Bundesliga şi să-şi încerce norocul în Serie A TIM, la o echipă care îi asigură un rol de prim-plan, germanul fiind printre favoriţii lui Massimiliano Allegri.

Cu toate acestea, una dintre legendele clubului, Franz Beckenbauer, crede că Gotze nu ar trebui să se grăbească şi să ia atent o decizie în privinţa viitorului său.

În locul lui, aş rămâne la Bayern. Aici are parte de cele mai bune condiţii şi cea mai bună educaţie. Mario trebuie să reuşească. Să renunţe este cel mai rău lucru pe care îl poate face“, a declarat Beckenbauer, într-un interviu pentru Kicker.

În acelaşi timp, antrenorul lui Bayern, Pep Guardiola, susţine că se bazează în continuare pe Gotze şi că decizia finală în privinţa acestuia va aparţine clubului.

Mario are un contract aici, este jucătorul meu şi unul foarte bun chiar. Pentru mine, el va rămâne jucătorul lui Bayern tot sezonul.

Este un jucător de top, dar ştiu că aici nu decide doar antrenorul. Depinde de club“, a precizat Guardiola.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
19 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
19
0
Posteaza un comentariux
()
x