27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen îi caută înlocuitor lui Schweinsteiger: Pep îl vrea pe Arturo Vidal.

Bayern Munchen şi-a pierdut unul dintre cei mai importanţi oameni din linia mediană în această vară, după ce Bastian Schweinsteiger a ales să semneze cu Manchester United. Bavarezii îi caută acum înlocuitor lui “Schweini” şi au pus ochii pe Arturo Vidal.

Conform presei italiene, munchenezii au început deja tratativele cu Juventus, care nu este dispusă însă să se despartă de chilianul de 28 de ani pentru o sumă mai mică de 40 de milioane de euro, mai ales după ce Andrea Pirlo a părăsit deja “Bătrâna Doamnă” şi Paul Pogba este dorit de granzii Europei.

Vidal, cel mai bun jucător al finalei Copa America 2015, în care Chile a dispus de Argentina după loviturile de departajare, a mai fost aproape de Bayern, în 2011. Atunci, i-a promis lui Jupp Heynckes că va ajunge la Munchen, dar a acceptat până la urmă oferta piemontezilor.

La finalul celei mai vechi competiţii continentale, Vidal era dat de presa chiliană ca şi plecat la Real Madrid, el având oferte şi din Premier League, acolo unde mai era dorit de Arsenal şi Liverpool.

În stagiunea precedentă, una în care a reuşit dubla internă şi a ajuns în finala UEFA Champions League, Vidal a disputat 45 de meciuri în toate competiţiile: a marcat 8 goluri şi a furnizat 4 pase decisive. Arturo are contract cu echipa alături de care a luat campionatul de 4 ori consecutiv până în 2017.

sursa: digispor.tro

Distribuie pe:
8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux
()
x