5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern l-a transferat pe Arturo Vidal!

 

Pentru suma de 35 mil. euro plus anumite bonusuri in functie de performante, Bayern l-a transferat pe chilianul Arturo Vidal (28 ani).

2,w=650,c=0.bild

El a semnat un contract pe 5 ani si va primi un salariu de 6,5 mil. euro pe an. Vidal a venit de la Juventus, echipa pentru care a marcat de 35 de ori in 4 ani. Inainte de Juventus, chilianul a jucat la Bayer Leverkusen, tot 4 ani. In 2011, Bayern l-a dorit pe Vidal (Heynckes era atunci la Bayern insa il antrenase pe chilian la Leverkusen), dar acesta a nu a fost lasat de conducerea lui Leverkusen sa vina la Bayern si astfel s-a transferat la campioana Italiei pentru o suma de transfer de 12,5 mil. euro. Pentru Leverkusen, Vidal a marcat 15 goluri si a dat 23 de pase decisive in 115 meciuri. Deci, Arturo Vidal cunoaste bine Bundesliga si limba germana, asa ca acomodarea sa va fi mult mai usoara. Insa, pentru a prinde un loc de titular la mijlocul terenului, el trebuie sa se „lupte” cu Martinez, Alonso, Thiago, Lahm, Rode, Kimmich, Alaba si Hojbjerg.

3,w=559,c=0.bild

In afara de titlurile si cupele castigate cu Juvenstus, Vidal a castigat cu Chile Copa America 2015, acum doua saptamani.

Sursa: BILD

 

Distribuie pe:
28 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
28
0
Posteaza un comentariux
()
x