25 June 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Oficial! Douglas Costa este noul jucător al lui Bayern Munchen.

Transferul brazilianului pentru suma de 30 de milioane de euro a fost finalizat în cursul zilei de miercuri. Acesta a semnat cu nemții un contract pe cinci ani, valabil până pe 30 iunie 2020.

“Suntem încântați să anunțăm transferul lui Douglas Costa. El a semnat cu noi până în anul 2020, deci asta înseamnă că avem planuri de viitor cu acest atacant.

Îl așteptăm cât mai repede la Munchen și sperăm ca echipa noastră să devină de acum una mai puternică”, a comentat Jan-Christian Dreesen, oficialul campioanei Germaniei.

“Sunt convins că Douglas Costa va fi un jucător bun la Bayern, pentru că vorbim de un fotbalist foarte tehnic, cu o viteză excelentă, inteligent în joc și care șutează excelent cu piciorul stâng”, a fost și opinia lui Matthias Sammer, directorul sportiv al bavarezilor.

“Visul meu a devenit realitate! Sunt mândru că am devenit jucătorul lui Bayern și abia aștept să joc pentru această echipă extraordinară și să fac tot posibilul pentru a răsplăti încredere pe care oamenii o au în mine”, a fost mesajul lui Douglas Costa (24 de ani), de 5 ori campion în Ucraina cu Șahtior și de 3 ori câștigător al Cupei.

După participarea cu Brazilia la Copa America, fostul jucător al lui Mircea Lucescu va primi câteva zile în plus de odihnă și va începe antrenamentele cu Bayern de pe 11 iulie.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
28 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
28
0
Posteaza un comentariux