19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – Borussia Dortmund 1-1 (0-2 după penalty-uri)

Bayern Munchen şi Pep Guardiola şi-au luat gândul de la posibilitatea de a face tripla titlu – Cupă – UEFA Champions League în acest sezon. Bavarezii, care sunt deja campioni în Bundesliga, au fost învinşi acasă în semifinalele Cupei Germaniei de rivala Borussia Dortmund.

Calificarea s-a decis la penalty-uri, acolo unde jucătorii gazdelor au reuşit contraperformanţa să rateze patru lovituri de pedeapsă din tot atâtea executate: Philipp Lahm şi Xabi Alonso au alunecat în momentul şutului şi nu au prins cadrul porţii, Mario Gotze a fost blocat de Mitchell Langerak, în timp ce Manuel Neuer a nimerit doar bara. De partea cealaltă, singurul care a ratat a fost căpitanul Mats Hummels.

După primele 120 de minute, rezultatul a fost egal, 1-1. Robert Lewandowski a modificat primul tabela şi a înscris astfel în toate cele trei partide pe care le-a disputat împotriva fostei sale echipe. Egalarea a adus-o Aubameyang, cu un sfert de oră înainte de final.

Fanii gazdelor le-au pregătit o coregrafie specială celor doi jucători importanţi care au lipsit în ultima perioadă din cauza accidentărilor, Franck Ribery şi Arjen Robben, dar nu a fost cu noroc. Olandezul a intrat pe teren în minutul 68, dar s-a accidentat din nou după numai 16 minute.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

21 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
21
0
Posteaza un comentariux