27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola, înaintea duelului cu Porto din UCL: ”Lor le lipsesc câteva degete, nouă ne lipsesc ambele mâini”

Cu doar o zi înaintea confruntării din meciul tur al ”sferturilor” UCL, dintre FC Porto și Bayern Munchen, antrenorul bavarezilor, Pep Guardiola, deplânge situația absențelor echipei sale.

Totodată, tehnicianul lui Bayern avertizează că lusitanii formează o echipă redutabilă, în ciuda celor câteva absențe de marcă și din lotul lor.

„Situația este cea care este, lor le lipsesc câteva degete de la o mână, dar nouă ne lipsesc ambele mâini. Este o situație dificilă, dar ne-am obișnuit cu ea în ultimele 2-3 săptămâni, ba chiar, aș spune, în ultimii doi ani. Este o chestiune de adaptare”, a spus Guardiola.

La conferința de presă premergătoare partidei de miercuri, de pe Dragao, Pep a reamintit numele jucătorilor care lipsesc din lotul campioanei Germaniei pentru acest meci. Printre absențe se numără Ribery, Robben, Javi Martinez, David Alaba, Bastian Schweinsteiger și Benatia.

„Suntem aici cu jucătorii disponibili pentru a reuși cel mai bun rezultat posibil. Cei care sunt pot juca, cei care nu, nu”, a mai spus Guardiola.

Antrenorul catalan a avut numai cuvinte de laudă și la adresa adversarului. ”Este un grande al Europei, un club istoric care de 20 de ani este obișnuit cu succesul”, a punctat tehnicianul lui Bayern, care a reamintit că Porto, antrenată de fostul său coleg de la Barcelona, Julen Lopetegui, este singura echipă neînvinsă în această ediție a Champions League.

Din echipa portugheză vor lipsi la meciul de mâine Tello și Marcano, care sunt suspendați, plus Jackson Martinez, accidentat.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x