27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Rummenigge: “Nu sunt discuții privind prelungirea contractului lui Guardiola”

Karl-Heinz Rummenigge a dezvăluit că Bayern nu va deschide discuțiile de prelungire a contractului lui Guardiola decât la finalul sezonului.

Președintele lui Bayern l-a întrebat pe Guardiola când dorește să discute despre prelungirea contractului, iar spaniolul i-a răspuns că nu dorește să discute despre contract în timpul sezonului.

“Am vorbit cu el acum două săptămâni. Rezultatul acestei discuții a fost că nu vom mai vorbi despre asta în timpul sezonului. Vom vedea în vară ce va fi. Eu sunt relaxat, aici are o echipă foarte bună. Cred că îi place orașul, clubul și viața din Munchen. Nu știu care va fi decizia sa finală.  Noi suntem fericiți cu el antrenor, sper că și el simte la fel pentru club și își va prelungi contractul”, a declarat Rummenigge.

Rummenigge a vorbit și despre faptul că bavarezii au în lot mai mulți jucători trecuți de 30 ani, printre care Dante, Philipp Lahm, Xabi Alonso, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribery și Arjen Robben.

“Avem câțiva jucători care au trecut de 30 ani. Nu cred că ne aflăm într-o situație critică. Sunt convins că în timp vom găsi înlocuitorii potriviți pentru acești jucători. Încă savurez  să îl văd pe Robben jucând. A fost senzațional în ultimii 2 ani”, a mai adăugat neamțul.

Urmăreşte-ne şi pe Facebook FC Bayern Romania!

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux