19 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern, cucerită și ea de Odegaard: “Vom face toate eforturile să-l păstrăm”

Cluburile puternice stau la coadă pentru a obține semnătura celei mai mari speranțe a fotbalului de pe continent. La nici 16 ani, Martin Odegaard este pe listele granzilor Europei.

După ce a făcut un stagiu de pregătire cu Real Madrid, tânărul jucător din Norvegia a petrecut o săptămână și la Bayern Munchen, iar nemții au rămas impresionați.

Președintele Karl-Heinz Rummenigge are încredere că va putea să îl păstreze pe fotbalistul care a debutat în naționala mare a Norvegiei la 15 ani și 253 de zile.

“Vom face toate eforturile necesare. Este un talent excepțional și un băiat foarte bun, matur pentru vârsta sa”, a declarat oficialul bavarezilor pentru Bild.

Odegaard le-a promis celor de la Ajax că va merge în luna ianuarie pentru o săptămână la Amsterdam, unde se va pregăti alături de olandezi.

El este dorit de aceste forțe din Europa, dar și de Arsenal și Borussia Dortmund. Odegaard a dezvăluit care este echipa sa de suflet, însă acest lucru nu va conta în momentul alegerii:

“Mereu am ținut cu Liverpool, de când eram mic. Acest lucru nu îmi va afecta judecata în momentul în care voi semna cu viitoarea mea echipă.”, a declarat puștiul norvegian.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x