27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Man. City 3-2 Bayern

SA

Manchester City a obținut o victorie pe final de meci în disputa cu Bayern Munchen cu scorul de 3:2. Gazdele au trăit periculos chiar dacă aveau un avantaj numeric pe teren, prin eliminarea lui Benatia, fiind egalate și conduse la pauză. Izbăvirea a venit pe final de meci. Eroul gazdelor a fost Kun Aguero care a marcat de 3 ori în poarta lui Neuer.

Meciul a avut un ritm lent, fiecare echipă făcându-și jocul la care se pricep cel mai bine. Bayern pasa iar Machester City aștepta să iasă pe contraatac. Situația a fost schimbată când în minutul 21 Kun Aguero scapă spre careu dar este faultat de Mehdi Benatia, care primește cartonașul roșu. Aguero transformă lovitura de la 11 metri și aduce gazdele la conducere.

Deși cu un om în minus, Bayern a continuat să atace. În minutul 39 Bayern primește o lovitură liberă la marginea careului iar Xabi Alonso execută lovitura liberă pe jos, direct în colțul dreapta, lăsându-l fără drept de replică pe Joe Hart.

Bayern a surprins din nou și a preluat conducerea pe final de primă repriză prin Robert Lewandowski. Acesta a reluat cu jumătate de cap și jumătate de umăr centrarea lui Jerome Boateng. Scorul la pauză a fost de 2:1 în favoarea oaspeților.

În partea a doua a jocului Bayern a jucat în defensivă, s-a apărat bine până în minutul 85, atunci când la o greșeală a lui Xabi Alonso, Kun Aguero a egalat pentru Manchester City.

Cum nici o greșeală nu vine singură, apărarea lui Bayern a mai eșuat o dată și i-a permis lui Kun Aguero să marcheze în primul minut de prelungiri, stabilind scorul final de 3:2 pentru Manchester City.

Bayern Munchen rămâne în frunte cu 12 puncte. Pentru poziția a doua se bat CSKA Moscova, AS Roma și Manchester City, toate având câte 5 puncte la activ.

sursa: unimedia.info

Subscribe
Notify of
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux