19 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

AS Roma – FC Bayern 1-7

“Uraganul” Bayern a facut ravagii pe Olimpico! Echipa lui Pep Guardiola a învins-o pe AS Roma cu 7-1 și le-a reamintit italienilor de eșecul la același scor înregistrat în 2007 cu Manchester United.

Coșmarul “capitolinilor” a început în minutul 8, odată cu golul lui Robben. Gazdele au reacționat repede, însă Neuer a salvat la ocazia lui Gervinho din minutul 10. Gotze a dublat avantajul bavarezilor în minutul 23, iar Lewandowski a lovit și el două minute mai târziu.

Dezastrul italienilor avea să se contureze tot mai limpede în minutul 30, atunci când Robben a profitat de pasa foarte bună a lui Lewandowski și a semnat “dubla” în minutul 30. Scorul pauzei a fost stabilit de Muller, care a transformat un penalty dictat după hențul lui Manolas.

La reluare, Gervinho a nimerit bara în minutul 54 și tot el a oferit una din marile ratări ale serii în minutul 61. Ivorianul avea totuși să înscrie până la urmă din pasa lui Nainggolan, acest lucru petrecându-se în minutul 66.

A fost însă un simplu foc de paie, pentru că Bayern a mai punctat de două ori până la final prin rezervele Ribery și Shaqiri. Trebuie remarcat și efortul spectatorilor de pe “Olimpico”, în condițiile care aceștia au rezistat până la finalul partidei care s-a dovedit până la urmă drept unul dintre dificile momente din istoria Romei în cupele europene.

sursa; digisport.ro

Distribuie pe:
37 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
37
0
Posteaza un comentariux
()
x