30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Watzke: „Bayern ne vrea toti jucatorii”

1555487418-025_watzke_dpa_20141016-153320-wht6R56y9ef

Desi mai sunt doua saptamani pana la derby-ul Germaniei, Bayern – Dortmund, Hans Joachim Watzke vrea sa inflameze din nou spiritele pe Säberner Strasse, adresa clubului Bayern. Cu toate ca distanta in clasament a celor doua este destul de mare, Dortmund aflandu-se la 10 puncte in spatele lui Bayern, dupa doar 7 etape, presedintele „minerilor” acuza din nou gruparea bavareza ca vrea sa-i ia jucatorii! „Acest lucru e real! Daca lucrurile discrete sunt date in vileag, atunci punem punct. Lumea nu are nevoie de prietenia Watzke-Rummenigge, pentru ca nimeni nu moare din asta” a declarat acesta ieri la o intalnire cu un grup de prieteni. „Lucruri discrete” insemnand faptul ca Rummenigge a dat in vileag clauza contractuala a lui Marco Reus, clauza ce intra in vigoare din vara lui 2015, iar acest lucru i-a deranjat foarte tare pe cei din conducerea lui Dortmund.

La postul TV Sport1, Watzke a declarat de curand:”Acum clauza de eliberare a lui Reus e cunoscuta. Exista jucatori la Borussia Dortmund care pot juca la club pentru mai putin bani, 20% de exemplu. Dar nu pentru 50%. Si atunci vine Real Madrid si Bayern München, care ne vor toti jucatorii.”

Intrebat ce parere are despre acest lucru, Karl Heinz Rummenigge a declarat elegant: „avem respect pentru Borussia Dortmund, insa nu cred ca trebuie sa fumez pipa pacii cu Hans Joachim Watzke”.

 

Sursa: TZ

Distribuie pe:
6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux
()
x