27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Koln – FC Bayern 0-2

Sâmbătă, campioana Germaniei a bifat al doilea succes la rând în Bundesliga, după ce a trecut cu 2-0 de nou-promovata FC Koln, echipă care primise un singur gol până la întâlnirea cu echipa lui Guardiola.

Gotze (minutul 19) și autogolul lui Halfar (minutul 66) au fost autorii celor două reușite, însă un mare merit în obținerea victoriei îl are Xabi Alonso, mijlocașul adus de la Real Madrid.

Esențial în jocul de atac al bavarezilor, Xabi Alonso a “vămuit” nu mai puțin de 204 mingi, stabilind un record la acest capitol în Bundesliga, pe lângă cele 175 de pase precise pe care le-a oferit. El a depășit un alt jucător spaniol, pe Thiago Alcantara, colegul lui Alonso de la Bayern, momentan accidentat.

Xabi Alonso și-a bătut propriul record din Bundesliga, după ce în etapa trecută, cu Paderborn, mingea a trecut de 168 de ori pe la el.

După victoria cu FC Koln, Bayern s-a distanțat deja la 7 puncte de Dortmund. Borussia a pierdut marele derby cu Schalke, scor 1-2, ajungând la al treilea meci consecutiv fără victorie în Bundesliga.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux
()
x