25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Koln – FC Bayern

Astăzi cu începere de la ora 16:30 campioana Bayern Munchen se deplasează pe terenul nou-promovatei FC Koln, într-un joc ce pare la discreţia oaspeţilor. Partida găzduită de RheinEnergieStadion din Koln contează pentru etapa cu numărul şase din Bundesliga.

FC Koln a debutat nesperat de bine în noul sezon şi n-a arătat ca o nou-promovată. A acumulat şase puncte şi se găseşte la mijlocul clasamentului, iar prima înfrângere a venit abia în ultima etapă. A pierdut atunci deplasarea de la Hannover (0-1), însă a dominat în mare măsură jocul şi se poate declara ghinionistă. Are cea mai bună defensivă din Bundesliga, fiind foarte bine organizată şi singurul gol primit în campionat a venit în partida amintită mai sus. Se remarcă prin jocul colectiv şi astăzi în mod cert se va agăţa de o remiză şi va aştepta în apărare. Are totuşi un lot destul de slab şi se va bate în final pentru supravieţuirea în prima ligă, iar la acest joc nu poate emite pretenţii. Atacul este punctul slab al echipei, cu doar două goluri marcate după cinci etape. Antrenorul Peter Stogerare are şi unele probleme de lot, lipsind Nagasawa, Svento, Broker şi Helmes, toţi fiind accidentaţi.

Bayern Munchen a urcat după ultima etapă pe primul loc în clasament şi pare că şi-a regăsit ritmul după câteva meciuri mai puţin reuşite. Vine la Koln cu obiectivul clar de a câştiga toate punctele, după ce la ultima deplasare a scos doar o remiză la Hamburg (0-0). Jocul s-a schimbat mult de la venirea lui Xabi Alonso, acesta aducând stabilitatea necesară la mijlocul terenului. Campioana a strâns 11 puncte după cinci etape şi este neînvinsă în Bundesliga. A marcat nouă goluri în campionat, însă patru dintre ele au venit etapa trecută cu Paderborn (4-0). Aşteptăm titularizarea lui Rafinha, care a revenit după o accidentare şi a prins o repriză în ultimul meci. Guardiola are în continuare mulţi absenţi, Badstuber, Javi Martinez, Ribery, Schweinsteiger şi Thiago fiind accidentaţi.

FC Koln – Bayern Munchen echipe probabile :
FC Koln : Horn – Brecko, Maroh, Wimmer, Hector – Vogt, M. Lehmann – Risse, Osako, D. Halfar – Ujah
Bayern Munchen : Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Juan Bernat – Lahm, Xabi Alonso – Robben, T. Muller, M. Gotze – Lewandowski

sursa: pariuri-x.ro

Distribuie pe:
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux
()
x