17 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

OFICIAL: Mandzukic pleacă la Atletico Madrid

Mario Mandzukic are şanse mari să-şi continue cariera la Atletico Madrid, susţine goal.com. Matthias Sammer, directorul sportiv al lui Bayern Munchen, a dezvăluit că s-a ajuns la un acord verbal cu finalista Ligii Campionilor.

Mandzukic şi-a exprimat la finalul sezonului trecut dorinţa de a pleca de la campioana Germaniei. Golgheterul lui Bayern în sezonul trecut, internaţionalul croat s-a simţit dat la o parte după transferul lui Robert Lewandowski. Ulterior, atacantul de 28 de ani s-a plâns şi că stilul lui Pep Guardiola nu se pliază pe calităţile sale şi a cerut înţelegere din partea conducerii lui Bayern, în cazul unei oferte motivante.

A apărut astfel interesul lui Arsenal, dar până la urmă Mandzukic a considerat că Atletico Madrid i se potriveşte mai bine. Suma de transfer este de 22 milioane de euro,  însă transfermarkt.de îl cotează la 30 de milioane de euro.

“Nu e nimic semnat, dar cred că putem avea încredere în cuvinte. Îi mulţumim lui Mario Mandzukic şi întotdeauna ne vom aminti de succesele pe care le-am avut împreună. El întotdeauna a reacţionat corect şi a fost un model. Pot să spun doar lucruri pozitive despre el”, a declarat Matthias Sammer, conform goal.com. Mario Mandzukic a fost cumpărat de Bayern Munchen în vara lui 2012, când i-a plătit lui Wolfsburg 13 milioane de euro.

18 goluri a marcat Mandzukic pentru Bayern în sezonul trecut de Bundesliga. A fost al doilea golgheter al campionatului, după Robert Lewandowski, 20 de goluri.

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x