25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Lewandowski a fost prezentat de Bayern!

Robert Lewandowski a început de miercuri antrenamentele cu Bayern Munchen, fiind și prezentat oficial de nemți, după vacanța pe care polonezul a avut-o în această vară.

Fostul golgheter al Borussiei Dortmund a venit însoțit la conferința de presă de directorul sportiv Matthias Sammer.

Peste 70 de reporteri au fost prezenți la întâlnirea cu Lewandowski, între ei fiind și jurnaliști sosiți special din Polonia.

“Mă simt foarte bine, mai ales că am avut o pauză mare și sunt pregătit pentru un nou sezon. Am început un nou capitol în cariera mea și cred că era timpul să fac acest pas. Știam că Bayern este clubul potrivit pentru mine pentru a deveni un jucător chiar mai valoros”, a spus Lewandowski, care îl va înlocui în atacul bavarezilor pe croatul Mario Mandzukic, plecat la Atletico Madrid.

“Lewandowski este un adevărat profesionist, el a făcut o treabă excelentă la Dortmund, chiar și după ce a semnat cu Bayern. Așa fac marii campioni! Caracterul său și valoarea pe care o are ne vor ajuta mult”, a afirmat și Sammer.

20 de goluri a marcat Lewandowski în ultimul sezon din Bundesliga și a ieșit golgheterul competiției, depășindu-i pe Mandzukic și Drmic

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

13 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
13
0
Posteaza un comentariux