27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Oficial: Bayern l-a luat pe Juan Bernat de la Valencia

Bayern Munchen a anuntat astăzi pe site-ul oficial ca l-a transferat pe internationalul spaniol de tineret, Juan Bernat (21 ani).

Spaniolul a efectuat examinarea medicală în Munchen în cursul acestei zile și a semnat un contract pe cinci ani cu Bayern. Alte clauze contractuale nu au fost dezvaluite.

Juan Bernat va purta tricoul cu umarul 18 si va începe de joi, 10 iulie, programul cu noua sa echipa.

Suntem foarte încântați să anuntam ca ne-am inteles imediat atat cu jucătorul cat și cu Valencia explică JanChristian Dreesen, Director General Adjunct al FC Bayern München AG, Juan Bernat este de marți seara noul jucator a lui Bayern. Bernat este un tânăr jucător excepțional, am observat asta de mult timp. Este un jucator puternic, rapid si are un sut formidabil, a declarat Matthias Sammer, director sportiv al FC Bayern. Suntem încrezători că am făcut o investiție foarte bună cu Juan Bernat pentru viitorul echipei noastre. Ii uram bun venit la Bayern!

Sunt foarte fericit că pot juca la acest club mare,” Juan Bernat după semnarea noului sau contract. Bayern Munchen este unul dintre cele mai mari cluburi din Europa și din lume. Sunt foarte mulțumit ca voi putea juca impreuna cu Lahm, Neuer, Schweinsteiger, Robben si Ribéry dar si de sansa de a-l avea pe Pep Guardiola ca antrenor. Voi da totul pentru a avea succes la acest club.

Distribuie pe:
21 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
21
0
Posteaza un comentariux
()
x