12 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola: “Pasiunea va face diferenţa la meciul cu Real Madrid”.

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Josep Guardiola, a declarat, luni, că, pe lângă deciziile tactice, diferenţa la meciul retur cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor va fi făcută de pasiune.

“Este o mare onoare pentru club şi fani că am ajuns în semifinale. Sunt echipe foarte mari care nu au ajuns aici. Visăm să trecem această etapă şi să ajungem la finala de la Lisabona. Putem vorbi de detalii, dar în acest tip de meci pasiunea va face diferenţa. Cred că Real va încerca să-şi apere avantajul timp de 90 de minute. Au mijloacele de a face acest lucru. Vom vedea dacă vor juca Ronaldo şi Bale. Dar nu trebuie să uităm că Isco şi Benzema sunt jucători fantastici”, a declarat Guardiola.

Guardiola a subliniat că Franck Ribery este important şi necesar pentru echipa sa, subliniind că acesta are nevoie să fie agresiv: “Am fost fericit să-l văd plin de energie şi agresiv la meciul cu Werder Bremen. Franck are nevoie să fie furios, pe antrenor, pe arbitru pe fani şi chiar pe el. Are nevoie să fie agresiv. Este mereu pregătit să lupte şi de asta Allianz Arena îl adoră. Este unul dintre jucătorii fantastici care au jucat la Bayern. Sunt sigur că marţi ne va ajuta să ajungem în finală”, a spus Guardiola.

Partida Bayern Munchen – Real Madrid, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45. În tur, spaniolii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

102 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
102
0
Posteaza un comentariux