26 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola vrea la Bayern un fundaș central de 20 de ani

Pep Guardiola vrea să își întărească la Bayern, în sezonul viitor, centrul defensivei și a pus ochii pe un stoper de doar 20 de ani care e între cei mai bine cotați în acest moment în Primera.

Antrenorul campioanei Germaniei e gata să negocieze aducerea lui Aymeric Laporte, de la Athletic Bilbao. Fundașul francez al bascilor va împlini 20 de ani luna viitoare și Kicker scrie că Bayern e dispusă să achite 20 de milioane de euro pentru el.

Titular indiscutabil pentru Ernesto Valverde, care l-a folosit în 30 de meciuri de campionat, în 28 din primul minut, Laporte a semnat de curând prelungirea contractului cu Bilbao, până în 2018, cu o clauză de reziliere de 36 de milioane de euro.

Laporte este unul dintre cei mai urmăriți tineri din Europa, dar clubul său nu vinde de obicei jucători, astfel că dacă îl vrea, Bayern trebuie să achite clauza de reziliere, așa cum a făcut în urmă cu doi ani cu Javi Martinez. Acesta poate fi însă un exemplu de afacere pentru bavarezi, internaționalul spaniol crescut de Athletic fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai bavarezilor de când a sosit la Munchen.

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
25 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
25
0
Posteaza un comentariux