4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

LA BESTIA NEGRA – Reloaded! Real Madrid – Fc Bayern Munchen in Semifinalele Champions League!

Semifinala din 2012 se rejoaca, intrucat Bayern intalneste din nou Real Madrid in careul de asi din Champions League. La finalul acestei duble confruntari, duelul dintre cele doua echipe va fi cel mai intalnit din istoria Champions League, atingand nu mai putin de 16 meciuri directe si 22 in toate competitiile. Pana in acest moment, bavarezii se pot lauda cu un palmares pozitiv in fata albilor, 11-7, doar doua partide incheindu-se la egalitate. Nemtii conduc si la golaverj, cu 33 la 26.

Totodată, Real Madrid – Bayern Munchen este cel mai întâlnit meci într-o semifinală europeană. E pentru a cincea oară când “galacticii” și bavarezii se întâlnesc la acest nivel. O singură dată au reușit ibericii să treacă mai departe!

Bayern-vs-Madrid-650x366

Spre deosebire de semifinalele din 2012, turul se va disputa de aceasta data in Spania, iar returul in Germania, la fel cum s-a intamplat in acest sezon cu Arsenal, Manchester United si chair si Manchester City, in grupe.

In cealalta semifinala, Atletico Madrid va gazdui in mansa tur pe Chelsea Londra. In finala din Lisabona, Bayern, in cazul in care se va califica, va fi considerata echipa oaspete.

Real Madrid – Bayern Munchen se joaca pe 23 Aprilie, pe Santiago Bernabeu, iar returul marti, 29 Aprilie, pe Allianz Arena.

Finala UEFA Champions League se va disputa pe 24 mai, la Lisabona, pe Estadio da Luz.

Distribuie pe:
17 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
17
0
Posteaza un comentariux
()
x