17 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pep l-a trimis pe Kroos pe banca de rezerve. “Trebuie să respecte decizia”

Toni Kroos a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Bayern Munchen pe timpul mandatului lui Jupp Heynckes.

Germanul a fost unul dintre titularii indiscutabili ai bavarezilor în sezonul trecut, în care aceștia au cucerit Champions League, Cupa și campionatul intern, pentru ca acum să se trezează lăsat mai multe meciuri la rând doar pe banca de rezerve.

Totul a început la partida pe care echipa sa a câștigat-o cu 2-1 contra celor de la VfB Stuttgart, când, chemat la schimbare, Kroos a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Pep Guardiola. Fără să reacționeze pentru ca evenimentul să nu escaladeze, ex-tehnicianul Barcelonei i-a răspuns indirect fotbalistului.

Kroos a fost doar rezervă la ultimele două jocuri ale bavarezilor, fără să bifeze măcar vreun singur minut pe teren. Deși frustrat, jucătorul nu este apărat de colegii săi de echipă. Căpitanul lui Bayern, Philipp Lahm, a spus că decizia trebuie respectată:

“Sunt convins că actuala situație nu este pe placul lui Toni, asta este clar. Dar antrenorul este cel care ia deciziile de acest gen, iar toată lumea trebuie să le respecte”, a declarat Lahm.

Fotbalistul a fost susținut însă de Stefan Effenberg, fostul internațional german din anii ’90:

“Toni are o pastilă amară de înghițit în aceste zile. A jucat mereu până acum, dar asta s-a terminat. Heynckes a avut încredere în el, dar se pare că acum nu mai e sigur de locul său de la Bayern. Situația lui este cu atât mai îngrijorătoare cu cât Cupa Mondială din Brazilia bate la ușă”.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux
()
x