16 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Stuttgart – Bayern

Meciul de miercuri seara este o restanta din cadrul etapei a 17-a din Bundesliga.
Stuttgart - Bayern se vede Live pe Eurosport 2 - Fotbal

Această partidă trebuia să aibă loc în decembrie însă în acea perioadă bavarezii au luat parte la mondialul cluburilor, competiție pe care au și câștigat-o.

Situația celor de la Bayern Munchen este cât se poate de clară în acest sezon: doar un miracol ar putea face ca echipa antrenată de Pep Guardiola să nu câștige al doilea titlu la rând. Bayern are un parcurs ireproșabil în campionat, dominându-și autoritar contracandidatele la prima poziție. Astfel, bavarezii au acum un avans de 10 puncte peste Leverkusen, ocupanta locului secund, plus această restanță cu Stuttgart. Nici nu mai luăm în calcul situația celor de la Borussia Dortmund, finalista Ligii Campionilor de anul trecut având nu mai puțin de 14 puncte sub Bayern. Freiburg și Leverkusen sunt singurele echipe care au reușit performanța de a nu pierde în fața trupei din Munchen, liderul din Bundesliga fiind neînvins în 17 meciuri.

De partea cealaltă, Stuttgart este o echipă care arată mult potențial însă de fiecare dată pare că se împiedică înainte de a realiza un rezultat bun. În acest moment pe locul 12, gazdele de miercuri pot urca două locuri în cazul unei victorii puțin probabile contra bavarezilor. 8 meciuri a jucat Stuttgart pe teren propriu în acest sezon, reușind să câștige doar două dintre acestea. A remizat în alte 3 pentru ca de 3 ori echipa la care activează și românul Maxim să fie nevoită să se recunoască învinsă.

Stuttgart – Bayern Munchen e Live pe Eurosport 2 de la ora 21.00.

sursa: tv.eurosport.ro

Distribuie pe:
36 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
36
0
Posteaza un comentariux
()
x