19 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern, aproape să piardă un jucător exponenţial! Guardiola s-a pregătit şi a încercat să transfere un star de la Barcelona

Bayern Munchen a pierdut un jucător esenţial. Cel puţin aşa susţine FoxSports Brazilia care notează că Dante a ajuns la Manchester United. Presa sud-americană informează că fundaşul central în vârstă de 30 de ani s-a înţeles cu gruprea din Premier League, fără o oferi însă prea multe detalii pe această temă.

Mutarea pare credibilă dacă ţinem cont că în urmă cu doar câteva zile Pep Guardiola a încercat să aducă un stopper de valoare apropiată. Presa spaniolă a precizat că Guardiola a vrut să-l aducă la Bayern pe Pique, dar s-a lovit de refuzul categoric al celor de la Barcelona.

Dante nu confirmă, dar nici nu infirmă posibilitatea de a juca pe Old Trafford, precizând că o decizie finală va fi luată în câteva zile.

“Jucătorul lui Manchester? Încă nu! Sunt la Bayern, dar apreciez interesul englezilor. Până la finalul lunii voi decide”, a declarat fundaşul sud-american.

Dante joacă la Bayern Munchen din 2012, perioadă în care a evoluat în 69 de partide şi a marcat două goluri. Campionatul, Cupa şi Supercupa Germaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor sunt trofeele câştigate de Dante în tricoul bavarezilor.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux
()
x