9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Cheia victoriei lui Bayern în derby. “Am stopat echipa cu cel mai bun contraatac”

Bayern Munchen s-a impus cu 3-0 pe terenul rivalei Borussia Dortmund și și-a mărit avansul față de trupa lui Jurgen Klopp.

După 13 etape, bavarezii conduc clasamentul Bundesligii, cu 35 de puncte, fiind urmați de Leverkusen (31) și învinsa sa de sâmbătă, Borussia, cu 28 de puncte.

Antrenorul Pep Guardiola a explicat tactica folosită în meciul jucat pe Signal Iduna Park. Catalanul a fost extrem de preocupat de anihilarea vitezei jucătorilor lui Dortmund, lucru care i-a ieșit de minune.

“Sunt fericit pentru victorie și pentru modul în care am jucat. Am câștigat în fața celei mai bune echipe de contraatac din lume. Știam că trebuie să controlăm acest aspect și ne-a reușit. Dacă îi lași pe Lewandowski, Reus sau Mkhitaryan să pătrundă în viteză, ei devin letali în fața porții”, a spus Pep Guardiola.

Tehnicianul catalan a fost completat și de portarul Neuer.

“Am fost mereu calmi și relaxați. Cel mai important era ca Borussia să nu ne surprindă pe contraatac și suntem mulțumiți că ne-a ieșit cum am dorit. A fost o victorie meritată, dar cred că scorul este prea mare. Ne interesau doar cele 3 puncte și suntem fericiți că ne întoarcem acasă cu ele”, a spus goalkeeper-ul german.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x