19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Borussia Dortmund – FC Bayern

Sambata incepand cu orele 19:30 Borussia Dortmund o va infrunta pe Bayern Munchen, in etapa a 13-a din Bundesliga. Avem parte practic de meciul campionatului, avand in vedere ca se vor intalni cele mai bune doua formatii. In sezonul anterior, in ambele partide s-a inregistrat acelasi scor 1-1. Bayern Munchen s-a impus cu 2-1 in finala Ligii Campionilor din acest an, disputata in mai, pe cand Borussia Dortmund si-a luat revansa in Supercupa Germaniei, scor 4-2.

Borussia Dortmund vine dupa o infrangere scor 1-2 la Wolfsburg, si a ajuns astfel la egalitate de puncte cu Bayer Leverkusen pe locul doi, si la patru puncte distanta fata de liderul Bayern Munchen. Borussia nu isi permite cu siguranta sa piarda acest meci, pentru ca ar inseamna ca bavarezii sa se distanteze la sapte puncte. Pe propriul teren echipa inca nu a pierdut vreun punct, castigand sase partide din tot atatea posibile. In aceste meciuri echipa pregatita de Klopp a marcat 21 de goluri si a primit doar patru. Dortmund se poate lauda cu cea mai buna ofensiva din Bundesliga, 32 de goluri inscrise. Trupa pregatita de Klopp vine dupa partide foarte spectaculoase, in care a marcat dar a si primit gol.
La aceasta intalnire Dortmund nu se va putea baza pe foarte multi jucatori, iar Klopp este nevoit sa improvizeze in defensiva cu Blaszczykowski ca fundas dreapta, si cu un cuplu de fundasi centrali inedit, format din Sokratis si M.Friedrich, ultimul fiind transferat in aceste zile liber de contract. In stanga va evolua Großkreutz, un alt jucator care provine din mijlocas. Klopp nu se poate baza la acest meci pe Subotic, Hummels, Gundogan, Schmelzer si Piszczek.

Bayern Munchen s-a impus fara emotii scor 3-0 cu Augsburg in etapa precedenta si a profitat de infrangerea Borussiei la Wolfsburg. Trupa pregatita de Pep Guardiola detine in acest moment cea mai buna aparare cu doar sapte goluri primite. Bayern se afla intr-o serie de patru victorii consecutive in Bundesliga, iar in acest sezon echipa a pierdut doar cu Dortmund in supercupa Germaniei. Interesant este faptul ca echipa a obtinut 12 victorii din precedentele 13 partie disputate in toate competitiile.
Pep Guardiola nu se poate baza la acest meci pe Badstuber, Shaqiri, Pizzaro, Schweinsteinger si Ribery, posibil viitorul balon de aur in acest an. Gotze isi va face astfel aparitie in primul 11 si va juca in locul francezului, in timp ce Javi Martinez va evolua la inchidere, urmand ca in fata lui sa joace Muller si Kroos.

Borussia Dortmund – Bayern Munchen echipe probabile :
Borussia Dortmund : Weidenfeller – Blaszczykowski, Sokratis, M. Friedrich, Großkreutz – S. Bender, Sahin – Aubameyang, H. Mkhitaryan, Reus – Lewandowski
Bayern Munchen : Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – Javi Martinez – Robben, T. Müller, T. Kroos, M. Götze – Mandzukic

sursa: pariuri-x.ro

Pentru mai multe discutii despre acest meci va asteptam pe FORUM

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux