29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – FC Augsburg

De la ora16:30 astazi Bayern Munchen o va intalni pe Augsburg in runda a 13-a din Bundesliga, partiea disputandu-se pe Allianz Arena. Bavarezii s-au impus in toate cele cinci partide disputate cu Augsburg pana acum, marcand minim doua goluri.

O data cu victoria scor 1-0 cu Plzen de la mijlocul saptamanii, Bayern Munchen a ajuns la al 5-lea succes consecutiv in toate competitiile. In runda precedenta de Bundesliga, echipa pregatita de Guardiola a avut ceva probleme la Hoffenheim, reusind sa castige la limita scor 2-1, dupa ce gazdele au condus. In clasament Bayern Munchen se afla pe primul loc cu un punct avans fata de Borussia Dortmund. Acasa echipa a castigat toate partidele disputate marcand 15 goluri si primind doar patru. Surpinzator in meciurile disputate de Bayern se inscriu mai putine goluri decat in cele jucate de Augsburg.

Nici la aceasta intalnire Guardiola nu se poate baza pe Shaqiri, Badstuber, Thiago si Pizzaro. Robben va fi menajat la aceasta partida, urmand ca in locul sau sa joace Muller. Linia de fund ramane aceiasi ca la meciul cu Hoffenheim.

Augsburg vine dupa o partida excelenta acasa cu Mainz, scor 2-1, meci in care gazdele au avut foarte multe ocazii de a marca. Dupa aceasta victorie Augsburg a urcat pe 13 si se afla la cinci puncte distanta de locurile retrogradabile. Formatia pregatita de Weinzierl a castigat acest meci dupa patru etape in care nu acumulase decat un punct. Pe terena advers Augsburg a avut pana acum o prestatie destul de slaba cu patru esecuri din cinci posibile.

La acest meci Gelios si Bobalillia sunt accidentati si nu vor putea evolua. Weinzierl nu va efectua mari modificari in primul 11 fata de meciul cu Mainz.

Bayern Munchen – Augsburg echipe probabile :
Bayern Munchen : Neuer – Rafinha, Boateng, Dante, Alaba – Martínez – Götze, Lahm, Kroos, Ribéry – Mandzukic
Augsburg : Hitz – Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek – Baier – Hahn, Vogt, Halil Altintop, To. Werner – Mölders

sursa: pariuri-x.ro

Pentru mai multe discutii despre acest meci va asteptam pe FORUM

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux