15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Gustavo sau Contento? Doar unul poate pleca.

gustavo

 

La Bayern, Luiz Gustavo (26) si Diego Contento (23) au sanse mici sa joace ca titulari in echipa iar ei isi doresc sa joace! Presedintele clubului, Karl Heinz Rummenigge (57), a declarat ieri ca doar un singur jucator din cei doi va putea parasi echipa pana la sfarsitul perioadei de transferari, 31 august.

Luiz Gustavo are contract pana in 2015 si are o valoare de piata de 18 mil. euro. El este dorit insistent de cei de la Wolfsburg, acestia fiind dispusi, conform BILD, sa-i plateasca lui Bayern 20 mil. euro, oferindu-I brazilianului cel mai mare salariu de la echipa (dupa Diego) – 7 mil. euro brut. Gustavo mai este dorit de Chelsea si de Arsenal.

Diego Contento are contract pana in 2016 iar valoarea sa de piata este de 2 mil. euro. Impresarul lui Contento, fostul jucator bavarez Ludwig Kogl, a declarat de curand:”Werder Bremen il doreste pe Diego. Insa conteaza sa-si doreasca si Bayern acest transfer.”

Rummenigge a spus postului TV SPORT1:”suntem angrenati in multe competitii iar lotul nu este foarte numeros. Prin urmare, doar un singur jucator poate pleca.”

sursa: BILD

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux