27 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Sfatul lui Hitzfeld pentru Guardiola: “Nu are nevoie de Lewandowski”

Bayern Munchen a luptat în această vară și pentru transferul lui Robert Lewandowski, după ce l-a luat pe Mario Gotze, de la Borussia Dortmund.

Polonezul nu a ajuns până acum la campioana Germaniei, iar Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al bavarezilor, crede ce Josep Guardiola nu are nevoie de Lewandowski.

“În condiții normale, Bayern nu are nevoie de Lewandowski. În ultimul sezon, formația din Munchen a demonstrat cât este de puternică. Îl au în atac pe Mandzukic, care mi-a plăcut. El a avut o mentalitate de învingător la Bayern.

În plus, Lewandowski este un adevărat număr 9, nu poate fi comparat, de exemplu, cu Lionel Messi. Asta mă tot întreb … chiar are nevoie Guardiola de Lewandowski?”, a fost opinia lui Hitzfeld, cel care a pregătit-o pe Bayern în două rânduri, între 1998 și 2004, iar apoi între 2007 și 2008. Elvețianul a condus-o însă și pe Borussia, din 1991 până în 1997.

Contractul lui Robert Lewandowski cu Borussia Dortmund expiră în vara anului viitor, iar Bayern și-ar dori să-l transfere pe atacantul polonez din postura de jucător liber.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux
()
x