pep

 

Toti suporterii lui Bayern asteapta noi tituluri si in acest sezon. Daca se poate, sa se castige din nou Tripla istorica. Pana acum, insa echipa lui Pep nu a castigat decat 3 mini-cupe: Paulaner Cup, Telekom Cup si Uli Hoeness Cup. Pep Guardiola (42) isi doreste si el sa castige, ca si predecesorul sau, Tripla istorica. Insa pentru asta are noi reguli de stabilit in cadrul lotului.

 

  1. trucurile (sunt incluse si simularile aici – n.m.) sunt interzise! Pentru a garanta un joc curat, Guardiola a interzis acest lucru. Desi predecesorul sau, Jupp Heynckes, nu daduse aceasta regula, elevii sai nu au apelat la asa ceva, bavarezii fiind recunoscuti pentru corectitudinea lor in joc.
  2. jucatori au voie sa doarma la domiciliu inainte de meciurile importante! Asta pentru o mai buna odihna a jucatorilor. Spre deosebire de Pep, Heynckes alegea ca elevii sai sa doarma la hotel inainte de fiecare joc.
  3. inainte de fiecare antrenament va avea loc o analiza video! Fiecare jucator este preluat de Guardiola si specialistul in analiza video a meciurilor si va discuta cu el pe imagini analiza in detaliu a jocului. Heynckes nu facea asa ceva, doar inainte de meciuri.
  4. Pep a cerut ca jucatorii sa vina la antrenamente mai devreme cu o ora fata de ora de incepere! Heynckes le cerea baietilor sa vina doar cu o jumatate de ora mai devreme.
  5. micul dejun e obligatoriu! Inainte de antrenamente, baietii sunt obligati sa manance impreuna micul dejun. Heynckes nu cerea acest lucru.
  6. dieta este foarte imporatnta! Pep Guardiola acorda o mare importanta dietei pentru jucatorii sai. Astfel a fost adus la club nutritionistul de la DFB, Mona Nemmer,  plus un celebru bucatar, Alfons Beck.
  7. intotdeauna isi va privi jucatorii in ochi! Guardiola este un tip emotional, un antrenor vulcanic. El cauta intotdeauna contactul vizual cu jucatorii sai. De curand a declarat baietilor:”in primul rand ne intalnim la nivelul ochilor si putem vorbi despre orice. Sunt sincer si direct cu voi.”
  8. Pep nu va sta tot timpul cu elevii sai la vestiar! Pentru ca echipa sa aiba liniste sau sa-l poata barfi pe antrenor  :), Guardiola a ales sa aiba un birou special, in cadrul stadionului Allianz, insa departe de vestiarul elevilor sai.
  9. Pep este Pep! In timp ce Heynckes mai mult se uita la elevii sai la antrenamente, rareori intervenind, Pep a hotarat sa intervina foarte des si sa explice jucatorului ce vrea de la el. Chiar si in timpul jocului Pep este mai activ decat Heynckes. In timp ce Heynckes nu prea se misca de pe banca in timpul meciurilor, Pep Guardiola a aratat ca nu poate sta mai mult de 10 minute pe parcursul unui meci intreg!
  10. noul sistem! Guardiola prevede un sistem 4-1-4-1, cu posibilitatea de a se transforma intr-un sistem 3-4-3. Insa Guardiola a explicat:”sistemul nu este cel mai important. Important este ca jucatorii sa se miste permanent.”

Lasand la o parte cele 10 reguli, exista o similitudine remarcabila intre Guardiola si Heynckes. Ambii nu au introdus un regulament de penalizare a fotbalistilor. Ambii au spus:”eu nu sunt politist…”

Poate ca urmatorul punct in comun ar fi castigarea Triplei in 2014…

 

sursa: BILD – traducere directa

0 0 vote
Article Rating
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Grigoras
Grigoras
31 July 2013 16:00

@fcdm3: ai dreptate!

fcdm3
fcdm3
31 July 2013 11:02

Cred ca regula nr.1, cea cu trucurile, nu exista pe cand o antrena pe Barcelona. Dimpotriva, cred ca acolo era obligatoriu ca fiecare catalan sa apeleze la cat mai multe trucuri pt. a obtine diverse avantaje! 🙂

alexandrul
alexandrul
31 July 2013 10:21

eu sunt convins ca in scurt timp o sa avem o super echipa,avem un lot prea valoros sa nu reusim

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x