15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern il vrea pe David Luiz

Pep Guardiola a debutat cu stângul pe banca deţinătoarei UEFA Champions League. Bavarezii au pierdut Supercupa Germaniei într-un duel cu Borussia Dortmund, scor 2-4

Unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren a fost Daniel Van Buyten, belgianul înscriind în proprie poartă, la doar două minute după ce Arjen Robben reuşise să restabilească egalitatea.

Antrenorul lui Bayern nu este mulțumit de centrul defensivei, unde îi are la dispoziție pe Dante, Van Buyten și Jerome Boateng. În Supercupă i-a folosit pe ultimii doi, însă a realizat imediat că ideea nu este una deloc bună. 

Este de aşteptat ca Dante să revină în primul 11, iar pe viitor, visul lui Pep ar fi crearea unui cuplu brazilian în centrul apărării. Antrenorul și-a exprimat interesul pentru achiziționarea lui David Luiz de la Chelsea, intervenind peste fostul său club, Barcelona.

Potrivit publicaţiei The Sun, Bayern oferă 40 de milioane de lire (aproximativ 46,5 milioane de euro) pentru aducerea lui David Luiz. Brazilianul ar putea fi lăsat să plece de la Chelsea în această vară din două motive: nu se înţelege bine cu Jose Mourinho, iar în urma vânzării sale, londonezii ar conta pe o sumă importantă pentru efectuarea transferurilor.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux