Salut. Astazi am fost sunat de cei de la Stadio Sports Bar. Mi-au comunicat ca nu-mi pot rezerva mai mult de 25 de locuri pentru meciul de sambata. Cererea este foarte mare, au si depasit deja numarul de locuri pe care il pot pune la dispozitie, asa ca NU-MI POT DA MAI MULT DE 25 DE LOCURI.

IMG_5363

 Din calculul pe care l-am facut pana acum, am fi 30-35  in conditiile in care fiecare a anuntat ca ar mai veni cu cate cineva.

Avem urmatoarele solutii: 1. Incercati pe cat posibil, sa veniti doar insotiti de prietenii care sunt chiar super-pasionati de Bayern. 

                                                       2. Exista si posibilitatea de a sta probabil in picioare. Cei de la bar nu mi-au garantat totusi ca ar fi posibila aceasta varianta. 

                                                       3. Vom merge pe regula, primul venit, primul servit… Cine ajunge la bar, ocupa locul si norocul lui. Rezervarea incepe sambata de la ora 21:00.

Eu mi-as dori sa fim cat mai multi si as merge pe varianta cu venitul si stat chiar in picioare. Dar v-am comunicat exact cum stau lucrurile ca sa stiti ce ne asteapta.

NE VEDEM SAMBATA! MIA SAN MIA!!!

0 0 vote
Article Rating
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GnXxUbik
GnXxUbik
23 May 2013 22:48

ok… am renuntat la o persoana deci sunt doar eu +1: fani inraiti!

Benny
Benny
21 May 2013 23:32

Unde e barul acesta? Eu zic ca am putea reloca intalnirea, e abia miercuri. Important e sa fie loc. Dpdv personal, nu am nicio problema in a sta in picioare si cred ca nici cei cu care vin.

Rhadhoo27
21 May 2013 19:21

@DevilMayCry:

Da, ai dreptate. Insa noi in timpul anului nu ne strangem niciodata si atunci nu avem cum sa avem un bar al nostru – chiar azi m-a sunat un tip sa ma intrebe daca nu vrem sa mergem la el la bar acolo constant. A zis ca ne lasa sa si decoram cu poze si alte materiale. Insa nu vin oameni!!! Iar acum, ca e un eveniment major, intr-adevar vin foarte multi. M-a surprins si pe mine, dar acum n-avem ce sa facem. O sa mergem acolo la Stadio peste ei si vedem. Cine ajunge primul, are si loc, cine nu… daca vrea sa stea in picioare e in regula, daca nu… n-am ce sa fac. Iti dai seama ca eu mi-as dori mai mult, dar asta e situatia. Vb.

DevilMayCry
Admin
20 May 2013 22:03

Radu, noi trebuie sa ne gasim un pub la care sa ne putem strange oricati oameni o-m fi, sa fie gen pubul nostru. Trebuiau sa spuna de la inceput ca ne pot rezerva un numar maxim de x locuri, nu ca sa anunte mai tarziu ca sunt y locuri desi i-am anuntat ca o sa fim mai multi. Trebuie gasim o varianta, gen parteneriat cu un pub, le facem reclama pe site dar ei sa ne stea la dispozitie la orice emci a lui Bayern la care o sa-i anuntam ca venim. La cei de la Stadio li s-a facut reclama in articolele precedente (adresa unde se afla, site etc) pentru ca apoi sa ne dezamageasca pe toti. Eu unul nu sunt de acord cu asa ceva, ca doar o anumita parte sa castige. Daca ai observat, eu am fost de acord cu reclama pe acest site (link/banner exchange, schimb de articole etc) atat timp cat si noi castigam.

In fine, vorbim sambata mai multe despre asta. Oricum, acolo in pub sunt sigur ca vom fi peste 35 persoane.

CiprianPH
CiprianPH
20 May 2013 21:13

P.S. : avem voie cu fumigene si petarde ? 😀 😀 😀

CiprianPH
CiprianPH
20 May 2013 21:10

Hmmmmmmmmmmm…si daca mai suna unu’ (sau altu’) din noi si mai cere inca 25 de locuri ? Merge ?….

Eu tocmai am aflat ca mai vin insotit de inca 2 persoane…deci de la mine 4 locuri clar rezervate…

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x