15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern – Arsenal 0:2

Jenant! Asta e cuvantul pentru meciul facut de Bayern aseara.

Pare de necrezut dar Bayern a fost aproape sa fie eliminata dupa 3:1 la Londra! Desi au dominat steril, au tras foarte mult pe poarta (dar prost!), apararea a fost foarte slaba si am luat iarasi 2 goluri acasa din vreo 4 ocazii ale oaspetilor, ca si cu Fortuna Dusseldorf, prin multe greseli: de plasament, de marcaj etc. Atacantii nu s-au concentrat deloc in atac iar mijlocul a fost lent si previzibil. Per total: toata echipa a jucat slab. Meciul a inceput practic de la 0:1 pentru ca Giroud a marcat in min. 2, scorul final fiind stabilit de Koscielny in min. 86. Iar finalul a fost unul nedemn de o echipa precum Bayern: a tras de timp sa nu primeasca golul de 0:3! Acasa!

Una peste alta, a fost o calificare umbrita de meciul jenant de aseara si acum poate ca fanii lui Bayern inteleg de ce Bayern are nevoie de un super-antrenor cum e Guardiola. Heynckes nu a avut nici o reactie pe intregul meci iar cum au jucat baietii am vazut …

Cred ca ar trebuie tras un semnal de alarma dupa acest meci pentru a nu se mai intampla asa ceva.

Notele celor de la BILD sunt urmatoarele: Neuer 4, Lahm 4, Van Buyten 4, Dante 5, Alaba 5, Martinez 5, Gustavo 5, Kroos 3, Muller 3, Robben 4, Mandzukic 5. Au mai jucat Gomez 5 si Tymoschtschuk (fara nota).

Iata statistica de la UEFA:

Posesia mingii:54%-46%

Suturi (pe poarta): 21-5 (8-3)!

Cornere:6-1

Ofsaiduri:3-1

Faulturi:13-25!

Cartonase galbene:3-6!

A faultat cel mai mult: Arteta – 10!!!

Cel mai faultat jucator: Robben – 6

Cele mai multe suturi: Robben – 7 (doar 2 pe poarta si acelea in portar!)

Lasă un răspuns

32 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
32
0
Posteaza un comentariux