19 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

MEGA BAYERN!

15 puncte avans! Golaveraj 55:7!
A decis Bayern deja campionatul?

Super-Bayern si-a depasit net concurenta. Titlul pare o simpla formalitate.

Cifrele seci sunt insa infricosatoare: Bayern nu a mai pierdut un joc de la acel 1:2 acasa cu Leverkusen, din etapa a 9-a, si acela oarecum nemeritat. In deplasare insa, situatia este mai alarmanta pentru adversari. Gigantii bavarezi au primit exact un gol din 10 meciuri (1:1 la Nürnberg),  castigand 9 meciuri!
De-a lungul sezonului, portarul Manuel Neuer nu a primit decat 7 goluri iar atacul si-a facut datoria cu varf si indesat: 55 de goluri.
Din retur, Bayern a castigat toate cele 4 jocuri, toate la zero.
Mega-Bayern domina Liga. O mai poate opri cineva?

Jocul lui Bayern e parca de pe alta planeta!
Legendarul Paul Breitner a declarat: “Este un pic cam trist faptul ca acum toate echipele care joaca cu noi vor sa primeasca cat mai putine goluri.” Heynckes: “Am idei clare despre cum ar trebui să mearga echipa in urmatoarele saptamani, care vor fi epuizante. Atunci va fi momentul sa rotesc jucatorii.”
Bayern e intr-o lume diferita iar fanii lor canta si deja sarbatoresc insa cei de la Dortmund le raspund: “Cine este campioana Germaniei? BVB Borussia! ” Inca!
Victoria cu 4-0 impotriva unui Schalke dezamagitor a fost un spectacol de forta: “A fost o sambata mare pentru noi”, a declarat capitanul Philipp Lahm care a mai adaugat: “Se poate merge mai departe tot asa!”
Credinta, speranta si iubire. Cu Mega-Bayern. Fara mila si cu “autoritate”, cum a spus Jupp Heynckes.
Important e ca fotbalistii joaca de placere. David Alaba (20). “Jucam de placere si asa cum ne distram in cabina o facem si pe teren!”
Bayern domina Bundesliga distrandu-se…

sursa: BILD – traducere directa

Distribuie pe:
18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux
()
x