Venirea lui Guardiola la Bayern Munchen deschide o nouă eră.

Considerat de cei mai mulţi specialişti unul dintre cei mai mari antrenori din lume – a cucerit la Barcelona 14 trofee în 3 ani -, Pep a aprins imaginaţia bookmaker-ilor din întraga lume, care s-au grăbit să ofere cote interesante legate de performanţele bavarezilor în cei trei ani de contract (2013-2016).

Astfel, cine se va încumeta să parieze că Bayern va cuceri în următoarele sezoane Champions League va primi înapoi, în caz că acest lucru se va întâmpla, de 3,75 de ori mai mult. Având în vedere că Bayern are un grup extraordinar, cu mulţi jucători de valoare, care se cunosc excelent, cota oferită de cei de la Bet 365 va atrage foarte multe “bilete”, sunt convinşi jurnaliştii de la goal.com.

Seriozitatea oficialilor germani, dar şi felul de a fi al lui Guardiola i-a determinat pe bookmakeri să fie convinşi că acesta îşi va duce mandatul la capăt. Astfel, variantele demiterii sau a “abdicării” au şanse mici să se concretizeze, cred specialiştii în pariuri. Aceştia oferă o cotă de doar 1,67/1 pentru ca Guardiola să rămână la Bayern până la finalul mandatului.

sursa: prosport.ro

0 0 vote
Article Rating
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
CiprianPH
CiprianPH
17 January 2013 19:39

Si totusi…nu era oare acelasi lucru daca Bayern il aducea pe Tito Vilanova? Voua vi se pare ca Barcelona “s-a dus” de cand a plecat Guardiola? Barcelona joaca oricum pentru ca are un lot foarte valoros si unit. Aceeasi situatie se regaseste si la Bayern. Bayern este un brand de 5 stele. De la istorie la imagine si la orice alt capitol. Chelsea si Manchester City au numai 4 stele dar se spera ca (,) cu ajutorul presei, a mondenitatilor si a investitiilor sa creasca valoric ca si branduri. Un fel de “fix p*la”. Bayern Munchen joaca…Chelsea si Manchester City schioapata. Pep Guardiola este intradevar un tip inteligent. A ales un club care ridica cota oricarui antrenor, care are un lot omogen, care in momentul de fata poate invinge orice adversar, care are stabilitate financiara si unde va avea parte de liniste. In plus daca ar avea rezultate…ar fi unu’ din putinii antrenori spanioli care au reusit la o echipa germana. P.S. : sa nu se inteleaga ca as avea ceva cu Pep. Din dragoste fata de Bayern Munchen chiar… Citeste mai mult

gery76
17 January 2013 4:40


-”Tine foarte mult la unitatea grupului”[ scuze inca o data,am scris unitatea drumului],graba inca o data strica treaba.

gery76
17 January 2013 4:36

-Un singur lucru ,ma face sa am o mica indoiala ,in ceea ce priveste numirea lui Pep Guardiola,pe care eu indiferent de opinia altora mai putin binevoitori la adresa clubului Bayern Munchen,o consider un mare ,mare succes managerial,de aceea si comentariile rautacioase,referitoare la aceasta numire in ziarele de asa zis succes.

-Indoiala mea se refera la conceptia lui Guardiola,in ceea ce priveste colectivul,jucatori extrem de importanti precum Ribery si Arjen Robben,cred ca vor trebuyi sa se adapteze totalmente rigorii grupului[Pep desi este un tip exceptional ,din punct de vedere uman,tine foarte mult la unitatea drumului].

COSMIN
COSMIN
17 January 2013 1:02

glumești prietene .. Guardiola nu e neamț , primul motiv pentru care FCBayern nu va primi statutul de echipă ”de nebătut” ; eu din titlul articolului tău înțeleg că nu vom pierde nici o partidă .. vom câștiga campionatul , cupa și Champions League fără prea mari probleme .. îmi expui cote de pariuri în locului unui conținut decent .. thumbs up!

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x