9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Venirea lui Guardiola o transformă pe Bayern într-o echipă de nebătut

Venirea lui Guardiola la Bayern Munchen deschide o nouă eră.

Considerat de cei mai mulţi specialişti unul dintre cei mai mari antrenori din lume – a cucerit la Barcelona 14 trofee în 3 ani -, Pep a aprins imaginaţia bookmaker-ilor din întraga lume, care s-au grăbit să ofere cote interesante legate de performanţele bavarezilor în cei trei ani de contract (2013-2016).

Astfel, cine se va încumeta să parieze că Bayern va cuceri în următoarele sezoane Champions League va primi înapoi, în caz că acest lucru se va întâmpla, de 3,75 de ori mai mult. Având în vedere că Bayern are un grup extraordinar, cu mulţi jucători de valoare, care se cunosc excelent, cota oferită de cei de la Bet 365 va atrage foarte multe “bilete”, sunt convinşi jurnaliştii de la goal.com.

Seriozitatea oficialilor germani, dar şi felul de a fi al lui Guardiola i-a determinat pe bookmakeri să fie convinşi că acesta îşi va duce mandatul la capăt. Astfel, variantele demiterii sau a “abdicării” au şanse mici să se concretizeze, cred specialiştii în pariuri. Aceştia oferă o cotă de doar 1,67/1 pentru ca Guardiola să rămână la Bayern până la finalul mandatului.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x