15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Noul (“Neuer” – in lb. germana) drum catre titlu

Manuel Neuer este exemplul perfect pentru un jucator ambitios! In cantonamente a fost pus de Toni Tapalovic (antrenorul de portari), alaturi de ceilalti portari din lotul bavarez, sa alerge printre stalpi, sa sara peste anumite obstacole, sa se tavaleasca prin nisip, totul aproape ca intr-o tabara militara! Desi a muncit ca un rob la antrenamente, cand aude de titlu, lui Neuer ii sticlesc ochii! Nu a castigat niciodata Bundesliga! Pentru Lahm sau Schweini nu mai inseamna mare lucru sa castigi campionatul dar pentru Manuel Neuer inseamna ceva imens! La 26 de ani, Neuer a ajuns la maturitate si este flamand de trofee. Nu a castigat decat o Cupa a Germaniei cu Schalke si C.E. U-21 cu Germania. Prea putin pentru un jucator de talia lui. “Titlul de campion nu poate veni decat la München!” a declarat el zilele trecute.”Si castigarea Cupei Germaniei ar fi o performanta dar sa castigi salatiera Bundesligii e altceva!” a incheiat Neuer.
Matthias Sammer a spus despre el: “Manuel este un portar de clasa mondiala. El trebuie sa continue sa conduca echipa asta cu Lahm si Schweinsteiger. Are o vointa extraordinara iar el trebuie sa fie unul din conducatorii acestei echipe!” Mai mult decat atat, in cadru restrans, Sammer a afirmat ca Neuer ar putea sa fie chiar noul lider al lui Bayern!
In lotul lui Bayern exista 12 jucatori care nu au nici un titlul de campion in palmares. Ei sunt: Neuer, Starke, Riedemuller (al 3-lea portar), Raeder (al 4-lea portar), Boateng, Weihrauch, Can, Dante, Gustavo, Mandzukic, Rafinha, Shaqiri.
Pare incredibil cum un portar de asemenea valoare, ca Neuer, sa nu aiba macar un titlul de campioana pana la 26 de ani! Acum este sansa lui sa sparga gheata!

sursa: TZ – traducere directa

Lasă un răspuns

43 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
43
0
Posteaza un comentariux