18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Capitanul Jupp este antrenorul turului de campionat

Inainte de inceperea sezonului se credea ca echipa va fi obosita si deprimata dupa ce a ajuns in toate cele 3 finale si le-a pierdut pe toate. Mai tarziu a aparut un oarecare razboi intre Jupp Heynckes si Matthias Sammer. Dar antrenorul a aratat ca este stapan pe situatie fara sa interactioneze cu directorul sportiv. Acum se pare ca este o chestiune de timp prelungirea contractului sau la München.
In acest moment, Heynckes are cel mai scump si mai exclusivist lot pe care l-a avut Bayern vreodata dar si vreo echipa din Germania in istoria de 50 de ani a Bundesligii. Pentru armonia cu care “tine in frau” toti componentii lotului merita cel mai mare respect.
Cheia este rotirea jucatorilor?
Cert este ca nu exista certuri, nu exista tulburari iar viata este linistita la club. Mai mult decat atat, actiunea pentru Holger Badstuber a fost un mare trimuf iar revenirea exuberanta a lui Mario Gomez au demonstrat ca exista un spirit de echipa si un sentiment de armonie care nu prea era cunoscuta publicului.
Desigur, acest lucru este legat mai ales de “foamea” de trofee din ultimii ani si dorinta de castiga. Insa pentru a mentine o atmosfera buna la un club de talia lui Bayern, acolo unde exista multi jucatori de top, fiecare cu caracterul sau, mai mult sau mai putin dificil, este fara indoiala meritul lui Heynckes. Echipa defileaza in campionat iar in Ch.league a castigat grupa.
Bravo!

sursa: BILD – traducere directa

Lasă un răspuns

17 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
17
0
Posteaza un comentariux