19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

E-mailul lui Joncker catre van Gaal

Adries Jonker, actualul secund al lui Magath la Wolfsburg si fostul antrenor al lui Bayern 2 din liga a 4-a, i-a trimis un mail lui Van Gaal, actualul antrenor al Olandei.

In acest mail critica destul de dur situatia de la clubul bavarez.
El compara situatia de la echipa a 2-a a clubului precum picioarele de aur intepenite ale unui cal. Lucrurile nu se misca asa cum ar trebui. Lipseste o strategie clara. Sunt multe intrebari fara raspuns. Surprinzator la un club de talia lui Bayern, chiar daca e vorba de echipa a 2-a, lipseste organizarea. Nu este trasa o linie clara a conducerii clubului. In timpul campionatului, de la echipa a 2-a lipseste personalul tehnic, personalul medical dar si scouterii. El considera ca si conditiile lasa de dorit. Atat pe stadionul Grünwald (unde isi disputa echipa a 2-a meciurile) dar si pe alte stadioane din Bavaria. In acest conditii, pentru a castiga Bundesliga si Cupa Germaniei e nevoie de alta echipa.
Joncker crede ca venirea lui Sammer va aduce o mare schimbare in bine. Probabil ca acum clubul va avea o strategie mai sanatoasa de aducere a tinerilor la echipa a 2-a si apoi de promovare a acestora la echipa mare, astfel incat conducerea sa nu mai fie nevoita sa cumpere jucatori straini pe care sa dea 20-30 mil. euro.
Remintesc greselile facute de scouterii lui Bayern cat i-au “scapat” pe fratii gemeni Lars (Leverkusen) si Sven Bender (Dortmund), care au jucat intre 2007 – 2009 la TSV 1860 Munchen dar mai ales greseala imensa de a-l lasa pe Hummels sa plece la Dortmund, cand acesta juca la echipa a 2-a a clubului.
Astazi Bayern se intalneste cu Wolfsburg in turneul de pregatire din China.
sursa: bild.de (traducere directa si adaptare)

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux