Desi cu o formatie fara 8 titulari, Bayern a practicat sistemul obisnuit, cu posesia indelungata a balonului, dar insuficient de efectiva in fazele de finalizare. Strict statistic prima repriza a fost echilibrata. O lovitura de colt dupa pauza a dus la deschiderea scorului. A executat Junusovic,  Pizzaro a prelungit in fata lui Naldo si gol de la 3-4 metri, 1-0. Apoi Naldo s-a inscris inca odata pe lista marcatorilor de data aceasta insa in directia…gresita, el plasand balonul centrat de Ribery in proprie poarta, 1-1. Cu aducerea unor titulari, forta de joc a münchenezilor a sporit simtitor si Bayern a obtinut in ultimul minut golul victorie, Ribery marcand cu un sut sec din marginea careului lateral, 1-2. Bremen isi diminueaza simtitor sansele de a evolua in liga europeana.

sursa: sptfm.ro

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
22 April 2012 21:11

-Dupa cum incepuse meciul, cu driblinguri in cascada ale lui Usami,credeam ca japonezul va face un meci de exceptie ,insa incet,incet s-a stins,a facut destule greseli ,insa se vede ca are calitati,ceea ce cred eu ca-i lipseste fata de Kagawa in joc este continuitatea si personalitatea in joc.

fcdm3
fcdm3
22 April 2012 18:00

A fost un meci care, la inceput cand Werder juca fara 6 titulari iar Bayern fara 8, parea de vacanta. Insa la 1-0 don Jupp i-a bagat pe Ribery si Kroos care au reusit sa intoarca rezultatul. Ribery a fost, din nou, decisiv cu un “assist” la autogolul lui Naldo si un super gol in min. 90! S-a vazut diferenta dintre Bayern B si vedetele noastre! Iar dupa gol Ribery s-a dus la Robben (era pe banca) si si-a atins pumnii in semn de prietenie!
http://www.bild.de/sport/fussball/franck-ribery/friedens-schlag-mit-robben-23791488.bild.html
Notele date de BILD:Neuer 3, Contento 3, Gustavo 3, Tymo 3, Rafinha 4, Schweini 4, Pranjic 4, Usami 3, Olic 4, Muller 4, Petersen 3. Au mai jucat: Ribery 1, Kroos 2 si Gomez 3.
Ocazii (mari): 16-14 (3-5)
Posesie:44%-56%
Dueluri castigate:51%-49%
Cornere:4-2
Faulturi:15-11

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x