28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mario Gomez şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen până în 2016

A doua zi după calificarea echipei sale în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, internaţionalul german Mario Gomez şi-a prelungit cu trei ani, până în 2016, contractul cu Bayern Munchen.

“Am spus întotdeauna că Bayern este un club extraordinar. Mă simt bine aici, unde consider că am cele mai bune perspective pe plan sportiv”, a declarat Gomez, în vârstă de 26 ani, golgheterul ediţiei trecute a campionatului Germaniei şi liderul ierarhiei celor mai buni marcatori din Bundesliga în acest sezon, cu 23 de goluri.

Atacantul, a cărui mamă este germancă iar tatăl spaniol, a reuşit să înscrie, totodată, de 11 ori în actuala ediţie din Champions League, fiind depăşit doar de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), cu 14 reuşite (un nou record pentru un singur sezon al competiţiei).

Gomez a devenit cel mai scump transfer din istoria Bundesligii în 2009, când Bayern Munchen a acceptat să plătească în schimbul său 35 milioane euro formaţiei VfB Stuttgart. După un prim sezon mai modest la gruparea bavareză, el a reuşind să se impună atât în primul “unsprezece” al lui Bayern cât şi în atacul reprezentativei Germaniei.

“Mario a demonstrat în ultimii ani că a devenit unul dintre cei mai buni marcatori din Europa”, a precizat directorul sportiv al lui Bayern, Christian Nerlinger, adăugând: “Suntem bucuroşi că va continua să înscrie goluri pentru noi”.

Lasă un răspuns

8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux