28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Marseille – FC Bayern 0-2

Bayern Munchen este cu un picior in semifinala Champions League dupa ce a reusit sa se impuna cu scorul de 2-0 in fata celor de la Marseille.

Bayern nu avea deloc o misiune facila la Marseille acasa, acolo unde marele Inter a pierdut o calificare celebra in minutul 91, chiar in optimile aceluiasi sezon curent. Munchenezii insa erau pe val si aveau o mare ambitie sa joace finala UEFA Champions League pe propriul teren, asa ca orice pas mic era important pentru realizarea acestui vis.

Prima parte a fost una mai mult terna si echilibrata, nici Bayern nu s-a descoperit, iar francezii au stat mai mult la cutie, preferand atacurile pe contre. Golul a venit tarziu, in minutul 44, cand “Super” Mario Gomez a scapat in fine de marcajul strans al stoperilor francezi si a marcat in poarta ex-rapidistului Elinton Andrade.

La 1-0 nu era nimic jucat, dar era deja un mare avantaj pentru oaspeti, care puteau sa se gandeasca linistite la returul de pe Allianz Arena. Dar Arjen Robben s-a gandit ca avantajul trebuie si mai bine securizat, asa ca 2-0 s-a facut in minutul 69, dupa un sut bine gandit al decarului olandez.

Un scor final care avantajeaza clar Bayern, trupa germana putandu-se deja aproape gandi la marele meci cu Real din semifinale.

Va invitam sa discutati despre acest meci pe FORUM.

sursa: sport365.ro

Lasă un răspuns

23 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
23
0
Posteaza un comentariux