28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern a cedat la Basel în faţa uneia dintre revelaţiile fazei grupelor

Basel a dat o nouă lovitură de imagine, de data aceasta împotriva lui Bayern Munchen (1-0). După ce a eliminat-o pe Manchester United în grupe, formaţia elveţiană a reuşit un alt rezultat mare, graţie golului marcat cu patru minute înainte de final de Valentin Stocker, intrat pe teren în repriza secundă. La cum începuse partida, cu două ratări ale lui Gomez şi Ribery, se părea că bavarezii vor defila în manşa tur, însă portarul Yann Sommer avea să facă un meci mare, iar insistenţele ofensive ale oaspeţilor n-au dat roade. Basel a avut prima ocazie abia după pauză şi a lovit decisiv după ce Zoua l-a găsit pe Stocker nemarcat în careu, iar elveţianul a avut timp să-şi pregătească şutul prin care l-a învins pe Neuer.

În ciuda înfrângerii, antrenorul lui Bayern, Jupp Heynckes, crede că echipa lui, considerată a treia favorită la trofeu după Barcelona şi Real, va ajunge în sferturi: “Sigur că este o situaţie nu tocmai confortabilă, dar am mai trăit astfel de momente. Din păcate, facem prea multe greşeli. Cu siguranţă putem câştiga returul cu 2-0”.

La rândul său, Heiko Vogel a apreciat că Basel şi-a depăşit de mult condiţia în Ligă şi va merge încrezătoare pe Allianz Arena: “Băieţii mei luptă cu o voinţă uluitoare. Suntem un grup armonios, muncim din greu şi ştim că putem obţine beneficii din asta. Victoria de acum reprezintă doar jumătate de drum. Ştim că putem marca în deplasare, iar dacă vom reuşi, Bayern va avea viaţă grea”.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

31 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
31
0
Posteaza un comentariux