28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweini, din nou pe bară

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a suferit o accidentare la gleznă în timpul partidei de Cupa Germaniei de la Stuttgart

Bastian Schweinsteiger s-a dovedit unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Bayern München, dar și ai naționalei lui Joachim Löw. Absența lui din finalul lui 2011, una cauzată de fractura de claviculă suferită în timpul partidei de Liga Campionilor de pe Allianz Arena cu Napoli, a adus o scădere vizibilă a nivelului de joc al bavarezilor, aceștia începând să piardă teren în fața urmăritoarelor Dortmund, Schalke sau Gladbach.

Nici în debutul lui 2012 veștile nu sunt îmbucurătoare pentru Jupp Heynckes, tehnicianul pierzându-l din nou peSchweinsteiger. Bastian nu a apucat să evolueze decât 17 minute în victoria pe care Bayern a repurtat-o cu 2-0 pe terenul lui Stuttgart, în cadrul sferturilor Cupei Germaniei. Ruptură a ligamentului gleznei drepte; acesta a fost verdictul dat de o radiografie făcută după încheierea meciului. Glezna lui Schweini a fost imediat întrodusă într-o cizmă de gips, pe care mijlocașul o va purta cel puțin o săptămână, înainte să primească o gheată protectoare.

Totuși, medicii lui Bayern nu au dat pronosticuri legate de data revenirii internaționalului german: “Vom estima în următoarea perioadă o zi în care Bastian va fi capabil să se antreneze și să joace “, a declarat doctorul Müller-Wohlfahrt pentru site-ul oficial al clubului.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux