19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern München încurcă planurile lui Löw

Clubul bavarez are programat un meci demonstrativ contra naționalei olandeze, fapt care interferează cu pregătirile Germaniei pentru Euro 2012

Bayern München și echipa națională a Germaniei se află în dispută pe tema unui meci amical cu Olanda pe care formația bavareză l-a programat pe 22 mai.

Accidentarea suferită de atacantul olandez Arjen Robben pe durata turneului final al Cupei Mondiale din 2010 a declanșat o gâlceavă între Bayern, echipa de club a fotbalistului, și federația olandeză (KNVB), soluționată în cele din urmă prin acceptarea de către ambele părți a unul meci amical ce urmează să se desfășoare pe Allianz Arena cu puțin timp înainte de Euro 2012.

Cu toate acestea, planurile selecționerului german Joachim Löw pentru turneul găzduit de Polonia și Ucraina intră deja în conflict atât cu finala Cupei Germaniei (12 mai), cât și cu finala Ligii Campionilor (19 mai), iar meciul demonstrativ dintre Bayern și Olanda nu face decât să-i încurce și mai tare planurile.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani și-a exprimat îngrijorarea în cadrul federației germane (DFB), care a anunțat că se află în negocieri cu clubul pentru a se identifica o cale de compromis.

“Am avut deja discuții preliminare cu Karl-Heinz Rummenigge [preșdintele consiliului de administrație al clubului Bayern – n.r.] și l-am pus în temă cu problemele pe care le-ar putea ridica acest meci amical pentru pregătirile echipei naționale. Vom discuta din nou chestiunea, pentru a găsi o soluție mulțumitoare atât pentru Bayern, cât și pentru DFB” , a declarat pentru cotidianul Bild viitorul președinte al DFB, Wolfgang Niersbach.

În condițiile în care cel puțin opt jucători ai lui Bayern München au șanse să fie convocați în lotul lui Löw, amicalul programat pe 22 mai nu va fi singura dată când ei vor întâlni Olanda. Germania și Țara Lalelelor au picat în aceeași grupă (B) la Campionatul European.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux