27 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern: jucătorii nu mai au scuze

Conducerea clubului bavarez si-a avertizat jucătorii că trebuie să câstige sâmbătă cu Werder Bremen, pentru că nu au altă scuză, după ce în ultimele cinci etape de campionat au înregistrat trei înfrângeri.

Bayern München, echipa care a avut un început de sezon spectaculos, a căzut săptămâna trecută de pe primul loc în Bundesliga până pe pozitia a treia, după înfrângerea cu 2-3 pe terenul lui Mainz, a al doilea fiasco la rând în campionat.

“Sâmbătă va fi un meci greu, dar mă astept ca jucătorii să se revanseze după înfrângerea de săptămâna trecută. Nu mai au nicio scuză” , a declarat presedintele lui Bayern, Uli Hoeness.

Hoeness a afirmat că sefii clubului au remarcat în ultima vreme o tendintă printre fotbalistii lui Bayern, care nu mai trudesc la fel de mult la antrenamente cum o făceau în prima parte a sezonului, când formatia din München câstigase sase meciuri consecutive fără a primi un singur gol.

“Toată lumea a lăsat-o mai moale, aleargă mai încet, preferă o pasă în lateral decât o lansare în adâncime, ceea ce poate să dăuneze” , a precizat Hoeness (foto jos).

“Echipa trebuie să accepte faptul că a făcut un meci prost contra lui Mainz. Dacă unele meciuri nu sunt usoare, atunci trebuie să lupti rudimentar, cu multă determinare” , a spus presedintele consiliului de administratie al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

Rummenigge a respins argumentul că Bayern a fost slăbită de absenta mijlocasului Bastian Schweinsteiger, indisponibil pentru tot restul anului, din cauza unei accidentări la umăr. “În mod evident, absenta sa afectează echipa, însă jucătorii ar putea chiar si asa să alerge, să se lupte, să zgârie, să muste si să facă orice este nevoie ca să câstige în final”, a încheiat fostul căpitan al nationalei Germaniei între 1981 si 1986.

sursa: tv.eurosport.ro

Distribuie pe:
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux
()
x