14 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Rummenigge: “Nu vindem nimic în ianuarie”

Presedintele lui Bayern este constient că liderul din Bundesliga nu îsi permite să piardă niciun jucător, dacă vrea să facă performanta.

Bayern München a început cum nu se poate mai bine această stagiune, fiind implicată în toate cele trei competitii. În campionat, bavarezii ocupă prima pozitie, la cinci puncte distantă de un grup de trei, format din Werder Bremen, Borussia Dortmund si surpriza Borussia Mönchengladbach, în timp ce în Liga Campionilor domină Grupa A, din care mai fac parte Napoli, Manchester City si Villarreal. De asemenea trupa lui Jupp Heynckes este în cărti si pentru Cupa Germaniei.

Si toate acestea cu un lot format din numai 24 de jucători, dintre care patru sunt portari. Totusi, au apărut nemultumiri în lotul lui Bayern printre jucătorii care nu au evoluat prea mult în acest sezon, precum croatii Ivica Olic si Danijel Pranjic, care au amenintat cu o eventuală plecare, în cazul în care nu vor strânge mai multe minute pe teren. Pentru a le tăia elanul, Karl-Heinz Rummenigge a afirmat marti că echipa sa nu îsi permite să se despartă de niciun fotbalist în perioada de transferuri de iarnă: “Cu sigurantă nu vom vinde niciun jucător. Antrenorul nu vrea asta si eu sunt de acord în totalitate cu el. Avem un lot restrând de numai 20 de jucători de câmp si aceasta este limita minimă de membrii. Sper că ne vom lupta cu succes pe cele trei fronturi si după Crăciun, deci vom avea nevoie de toată lumea prezentă în acest moment”, a declarat presedintele lui Bayern pentru site-ul oficial al clubului.

Pe de altă parte, unul dintre cele mai dificile partide din Bundesliga se apropie, Bayern primind sâmbătă pe Allianz Arena campioana en titre, Borussia Dortmund, si Rummenigge speră ca Arjen Robben, cel care a suferit o hernie si care a apărut ultima oară în tricoul bavarez pe 1 octombrie, să poată evolua: “A participat la antrenamentele echipei la sfârsitul săptămânii trecute si ar fi minunat dacă ar fi în lot pentru meciul de sâmbătă cu Dortmund. Sper din tot sufletul că asta se va întâmpla, mai ales câ, atât el, cât si medicii sunt optimisti”, a încheiat fostul atacant al Germaniei.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux