27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC BAYERN – INGOLSTADT 6-0

Set, meci si victorie pentru FC Bayern! Bavarezii s-au calificat in optimile Cupei Germaniei dupa un succes lejer cu codasa din 2. Bundesliga, FC Ingolstadt.

Jupp Heynckes a folosit multi jucatori care au fost mai mult rezerve in startul acestui sezon. Incepand cu portarul Butt si continuand cu Pranjic, Petersen, Olic, Usami, sau pustiul de mare viitor, David Alaba.

Chiar si asa, Bayern a jucat excelent. Prima repriza a fost mai grea, insa golul reusit de Muller in minutul 33 a simplificat lucrurile.  In partea a doua, Alaba a reusit si el sa dea gol. Petersen a reusit o dubla, Rafinha a marcat cu noroc, iar japonezul Usami a stabilit scorul final, 6-0. 

Este o prima victorie a lui Bayern din seria de 3 derby-uri ale Bavariei. Dupa Ingolstadt in Cupa, urmeaza Nurnberg si Augsburg in Bundesliga.

Personal, astept insa returul cu Napoli din Liga. Victoria asta a fost perfecta pentru a le ridica moralul bavarezilor. Speram ca vor continua si sambata cu Nurnberg, iar apoi miercuri vrem revansa dupa egalul trist de pe San Paolo.

 

Subscribe
Notify of
11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
11
0
Posteaza un comentariux