28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Hannover 2-1 FC Bayern

Invincibilitatea lui Manuel Neur a fost spulberată şi în Bundesliga după ce Bayern Munchen a cedat ieri pe terenul surprizei din sezonul trecut Hannover 96, scor 1-2. În total, goalkeeperul a adunat 771 de minute fără gol încasat, în timp ce recordmenul absolut, Timo Hildebrand, cu 110 mai mult.

Bavarezii au ratat o mare şansă de a se distanţa în clasament faţă de marile rivale. Abdellaoue a deschis scorul în minutul 23 din penalty, pentru ca cinci minute mai târziu, Boateng să fie eliminat eronat, însă cei care au dominat au fost tot jucătorii lui Bayern.

Gazdele au marcat pentru 2-0 prin Pander în minutul 50 dar sutul a fost deviat de Gustavo, iar din minutul 63, egalitatea numerică s-a restabilit. Deşi au trimis nu mai puţin de 15 şuturi spre poartă, Ribery & Co. au redus din handicap abia în minutul 83 prin Alaba.

Eşecul cu 2-1 o menţine pe Bayern pe prima poziţie, cu 22 de puncte, cu trei peste campioana Borussia Dortmund, care a renăscut ca Pasărea Phoenix în ultimele runde, în vreme ce podiumul este completat de Schalke 04.

sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

23 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
23
0
Posteaza un comentariux