13 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

NAPOLI – FC BAYERN 1-1

A venit si “sfarsitul” recordului exceptional reusit de Bayern Munchen in acest start de sezon. Au fost 12 meciuri consecutive fara gol primit. 11 dintre ele au fost victorii. Exact 1147 de minute a rezistat apararea lui Bayern fara sa ia gol. Ultima data s-a intamplat la meciul cu Monchengladbach, pe 7 august.  Cel mai trist e ca Bayern si-a stricat singura acest record. S-a intamplat in meciul de la Napoli din grupele Ligii. Italienii au aratat ca o echipa debusolata. Au dat multe semne de slabiciune, insa la singura incercare de patrundere, Badstuber l-a executat pe Neuer din neatentie. “Nu stai niciodata cu fata la poarta ta”, zicea un prieten. Nu l-a ascultat si fundasul central al bavarezilor. Dar avem o consolare. Nu ne-a mai dat niciun adversar gol de 13 meciuri 🙂

Meciul de la Napoli aduce un rezultat multumitor, dar jocul a fost total necaracteristic pentru Bayern, care s-a multumit cu egalul din deplasare.Vrem sa castigam grupa din Liga, dar suntem GEGEN DIE MODERNEN FUSSBALL!

Voi ce parere aveti? Cum vi s-au parut schimbarile facute in ultimele 4 minute? Putem sa-i criticam pe oamenii astia dupa atatea meciuri bune? Mai vrem finala Ligii?

 

Distribuie pe:
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux