28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern a pus ochii pe Hazard

Clubul bavarez este ultimul nume pe lista granzilor care încearcă să-l achizitioneze pe mijlocasul belgian de la Lille.

Eden Hazard ar putea juca din iarnă sau din sezonul viitor în Bundesliga, dacă Bayern Munchen va convinge conducerea campioanei Frantei să-l cedeze pe internationalul belgian. În vârstă de 20 de ani, Hazard (foto) a fost declarat cel mai bun fotbalist din Hexagon în stagiunea trecută si este văzut de oficialii lui Bayern drept înlocuitorul perfect al lui Arjen Robben, fotbalist care mai mult stă pe tusă accidentat, decât joacă.

Obtinerea serviciilor belgianului nu este însă o treabă simplă. Jucătorul, monitorizat printre altele de Inter, Real Madrid sau Manchester City, a fost declarat netransferabil în vară de Lille, în conditiile în care Arsenal făcuse o ofertă concretă pentru jucător.

Bayern însă ar putea să pluseze în viitorul apropiat, în conditiile în care situatia fianciară a clubului bavarez este ”fantastică”, după cum a precizat directorul sportiv Christian Nerlinger. El a dezvăluit recent că gruparea din Munchen îsi permite să mai facă 2-3 achizitii de top si să păstreze toti jucătorii actuali.

În afară de Hazard, Bayern i-ar mai vrea în lot pe doi dintre cei mai talentati fotbalisti germani din noua generatie – Mario Götze de la Dortmund si Marco Reus de la Mönchengladbach.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

23 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
23
0
Posteaza un comentariux