28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes, dezgustat de comportamentul fanilor lui Schalke

Antrenorul lui Bayern crede că portarul său nu merita să fie primit cu ostilitate în cadrul derbiului etapei a șasea din Bundesliga.

Transferul lui Manuel Neuer de la Schalke la Bayern München a reprezentat una dintre cele mai asteptate mutări ale acestei veri, alături de mutarea lui Cesc Fabregas de la Arsenal la Barcelona. Portarul în vârstă de 25 de ani a ajuns după tratative intense în curtea bavarezilor pentru suma de 18 milioane de euro, “minerii” fiind nevoiti să se despartă de portarul lor numărul unu pentru a nu îl pierde gratis în vara lui 2012. Până la urmă, toată lumea a fost fericită: Schalke a câstigat o sumă frumusică de bani, Bayern a rezolvat problema portarilor, una prezentă în cadrul clubului de la retragerea lui Oliver Kahn, iar Neuer are sansa de a se dezvolta si de a câstiga trofee, lucru pe care l-ar fi reusit mai greu pe Veltins Arena.

Totusi, fanii lui Schalke nu l-au iertat pe goalkeeper si, dacă în meciul din calificările pentru Euro 2012 disputat de Germania împotriva Austriei, Neuer a fost privit ca un international, în derbiul disputat duminică, a fost considerat dusmanul numărul unu. Cu acest lucru nu a fost de acord Jupp Heynckes, care nu poate decât să se bucure de faptul că Neuer a luat un singur gol în cele zece meciuri ale acestui sezon: “Neuer nu merita un asemenea tratament. Multe dintre acele proteste au fost dure si au venit sub centură. Nu poate nimeni să spună că Manuel nu are caracter. El este o persoană minunată”, a recunoscut tehnicianul bavarezilor.

Portarul a încercat să facă abstractie de reactia suporterilor fostei sale echipe, de la care se astepta să nu îl primească cu bratele deschise: “Stiam că nu voi avea parte de un bun venit pe Veltins Arena. Fanii lui Schalke sunt foarte emoționali. Stiam asta. M-am pregătit pentru asta. Faptul că am câstigat meciul a fost lucrul cel mai important pentru mine. Nu mă interesează dacă anumite persoane se vor simti ofensate din acest punct de vedere”, a admis Manuel Neuer, care îsi petrecuse întreaga carieră la trupa din Gelsenkirchen, înainte de a se muta la München.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux