19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Neuer, fotbalistul anului în Germania

Noul portar al lui Bayern Munchen, a fost declarat omului sezonului trecut în tara sa, după performantele obtinute cu Schalke

 

 

 

 

 

 

 

Manuel Neuer a devenit primul portar din ultimul deceniu care obține prestigioasa distinctie, acordată pe baza voturilor fanilor si expertilor de către revista Kicker. Portarul nationalei Germaniei i-a devansat pe atacantul Mario Gomez de la Bayern si mijlocasul Nuri Șahin, campion cu Borussia Dortmund, în prezent la Real Madrid.

”Este o onoare imensă pentru mine. Când mi s-a spus că am ieșit pe primul loc, am crezut că este o glumă. Nu se întâmplă prea des ca un portar să obțină premiul acesta” , a declarat Neuer.

În vârstă de 25 de ani, el a fost căpitanul lui Schalke în sezonul trecut, având contribuții importante la calificarea echipei în semifinalele Ligii Campionilor si castigarea Cupei Germaniei. În prima zi a lunii iunie, după multe săptămâni de negocieri, Neuer a devenit oficial jucătorul lui Bayern Munchen, care i-a plătit lui Schalke 18 milioane de euro.

Precedentul portar german desemnat fotbalistul anului în Germania a fost Oliver Kahn în 2001.

sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux