Noul portar al lui Bayern Munchen, a fost declarat omului sezonului trecut în tara sa, după performantele obtinute cu Schalke

 

 

 

 

 

 

 

Manuel Neuer a devenit primul portar din ultimul deceniu care obține prestigioasa distinctie, acordată pe baza voturilor fanilor si expertilor de către revista Kicker. Portarul nationalei Germaniei i-a devansat pe atacantul Mario Gomez de la Bayern si mijlocasul Nuri Șahin, campion cu Borussia Dortmund, în prezent la Real Madrid.

”Este o onoare imensă pentru mine. Când mi s-a spus că am ieșit pe primul loc, am crezut că este o glumă. Nu se întâmplă prea des ca un portar să obțină premiul acesta” , a declarat Neuer.

În vârstă de 25 de ani, el a fost căpitanul lui Schalke în sezonul trecut, având contribuții importante la calificarea echipei în semifinalele Ligii Campionilor si castigarea Cupei Germaniei. În prima zi a lunii iunie, după multe săptămâni de negocieri, Neuer a devenit oficial jucătorul lui Bayern Munchen, care i-a plătit lui Schalke 18 milioane de euro.

Precedentul portar german desemnat fotbalistul anului în Germania a fost Oliver Kahn în 2001.

sursa: eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
2 August 2011 0:34

Manuel Neuer a intrat definitiv in istoria fotbalului german,alaturandu-se unei galerii ilustre de uriasi portari germani ce au castigat aceasta pretioasa distinctie ,Sepp Maier de trei ori,Harald Schumacher de doua ori,Olliver Kahn de doua ori si Andy Kopke odata,dintre acestia doar Sepp Maier castigand titlul mondial.Sper ca Manuel Neuer sa-si poleiasca palmaresul cu titlul mondial si european cu Germania si Liga Campionilor cu Bayern.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x